Ohjeita myyntipaikan vuokranneelle

Hintalaput

Hintalaput myytäviin tuotteisiin tekee paikan vuokrannut itse. Hintalapun tulee olla erillinen lappu, joka on helppo irroittaa kassalla. Hintalaput kerätään talteen ja ne saa takaisin tilityksen yhteydessä.

Hintalappuun merkitään:

  • myyntipaikan numero
  • tuotekuvaus
  • hinta

Hintalapun voi kiinnittää esimerkiksi:

  • haka- tai nuppineulalla
  • ommellen
  • maalarinteipillä

Jos myyntiin tuodaan elektroniikkaaa tai vastaavia laitteita, suosittelemme että hintalapussa on maininta tuotteen toimivuudesta. Näin ollen ostajan on helpompi tehdä ostopäätös.

Myyntihinnan muuttaminen

Jos vaihdat tuotteen myyntihintaa, tee uusi hintalappu. Tuotetta jonka hintaa on muutettu ruksaamalla tai muuten, ei myydä muutetulla hinnalla sillä on olemassa riski että asiakas muuttaa hintaa.

Paikan aloittaminen ja tavarantuonti

Tavarat voi tuoda myyntipaikalle aloituspäivänä heti kun kirpputori avataan. Sisäänkäynti pääovesta. Kun tavarat on viety myyntipaikalle, paikan vuokrannut allekirjoittaa vuokrasopimuksen kassalla. Myyntijakson aikana myyntipaikalle voi tuoda tavaraa aina kirpputorin ollessa avoimena. Varashälyttimiä saa kassalta 0,20€/kpl, ne kiinnitetään kassalla ja veloitetaan heti.

Paikan lopettaminen ja tilitys

Tullessasi tyhjentämään myyntipaikkaa, kerro kassalla minkä paikan lopetat. Pöytä tyhjennetään ennen sulkemisaikaa ja tilityksen saa seuraavana päivänä. Jos kuitenkin tilitys halutaan lopetuspäivänä, pöytä pitää tyhjentää ja tilitys hakea viimeistään tunti ennen sulkemisaikaa. Tilitysjaksojen välillä myytyjen tuotteiden hintalappuja ei voi katsoa. Tilitysjakso on joko 10 tai 7 päivää. Välisaldokyselyt kassalta, puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 050-4661518. Tekstiviestiin: paikan varaajan nimi, myyntiaika ja pöytänumero. Välitilityksiä ei anneta viikonloppuisin, tarvitsemme aikaa myymiselle. Jos paikan vuokranneella on useampi myyntijakso ja välitilityspäivä sattuu viikonlopulle, tilityksen voi hakea heti viikonlopun jälkeen.